20 Mart 2020 brkwel Oyun

Minecraft (PC) Nasıl İndirilir?

Kendine özgün grafiklere ve oynanışa sahip olan Minecraft, hayatta kalma unsurlarının yanı sıra gelişmiş craft sistemi ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak bir oyun.

Popüler oyunlardan biri olan Minecraft’ta, bloklardan oluşan sonsuz ve vahşi bir dünya üzerinde zombilere karşı savaşarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca oyunda bulunan crafting yani üretim sistemi hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak yapılar inşa edebiliyorsunuz. Hayatta kalma ve yaratıcı mod olarak iki farklı oyun modu bulunan Minecraft’ın hayatta kalma modunda sıfırdan başlayıp üretim yaparak yiyecek, ev ve savaş malzemelerinizi üretip hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Tüm materyallerin sınırsız ve açık olduğu yaratıcı modunda ise aklınıza gelebilecek her şeyi inşa edebiliyorsunuz.

Bunlarla birlikte internetten bulabileceğiniz çeşitli modlar ile oyun daha eğlenceli bir hale geliyor. Ayrıca oyun için geliştirilen farklı oynanış modları ve haritalar ile ilginç macerala katılabilirsiniz.

Çeşitli Minecraft serverlarına bağlanarak oyunu dünya genelinden insanlarla ve arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Hatta isterseniz kendi sunucunuzu bile açabiliyorsunuz.

Oyunun Windows sürümünü bilgisayarınıza indirip oynayabilmeniz için satın almanız gerekiyor. Siz de aşağıdaki linke tıklayarak oyunu satın alıp bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Minecraft (PC) İndir

Ayrıca Minecraft için geliştirilmiş en eğlenceli modları merak ediyorsan aşağıdaki linkten en iyi minecraft modları listesine ulaşabilirsin.

Minecraft Modları Nasıl Yüklenir? En İyi Minecraft Modları

Daha fazla bunun gibi içerik için bizi takip etmeye devam et.

Yorum

Yorumlar

Hiç yorum yok. İlk yorumu sen yapabilrsin.